Omdat we iedereen graag helpen

Sponsoringen

Ik ben een grote voorstander van leuke initiatieven, jonge ondernemers en sport! Ik steun dit graag en laten dit met trots aan je zien. Waarom? Omdat ik je graag verder kennis willen laten maken met Icetex en kunt zien wat ik zoal doe, ook buiten Icetex om.

Harry Schulting Games

De Harry Schulting Games in Vught is een terugkerend atletiekevenement dat genoemd is naar Harry Schulting. Harry Schulting is Nederlands recordhouder op de 400meter horden en heeft deelgenomen aan OS, WK en EK.

Om hem, en de andere toppers van Prins Hendrik in het daglicht te zetten organiseert Prins Hendrik jaarlijks dit evenement. Sinds 2014 heeft het evenement ook de Nationale status van de Atletiekunie waardoor het evenement goedgekeurd is voor limieten.

//icetex.nl/wp-content/uploads/2017/12/HSGV.png

Europacup atletiek

Wat als je je hebt gekwalificeerd voor een Europacup, maar niet voldoende geld hebt om de gehele trip te kunnen financieren? Dan ga je op zoek naar sponsors!

Zoals je waarschijnlijk al gelezen hebt, is Icetex fan van sport en leuke initiatieven, dus is er een steentje bijgedragen, zodat de dames van Prins Hendrik deel konden nemen aan de Europacup.

//icetex.nl/wp-content/uploads/2017/12/ECCC.png

Herbie Challenge

5000 KM naar Oekraïne om het Nederlands elftal aan te moedigen. In een VW Kever uit '83 van € 400,-. Alle opbrengsten gaan naar het Cruyff Foundation!

Zo'n leuke trip die ook nog eens gekoppeld is aan een goed doel, wil ik natuurlijk steunen!

//icetex.nl/wp-content/uploads/2017/12/Herbiechallenge.png