Onze doelen

Over Icetex

Icetex is in 2011 opgericht door Kees Janssen en is van oorsprong een webdesign en grafisch ontwerp bedrijf. Door de jaren heen is Icetex ontzettend gegroeid en heeft het de vorming gekregen tot wat het nu is: Ontwerp en webshop beheer.

Doordat het bedenken en uitdenken van concepten + de daaropvolgende trajecten begeleiden, en het ontwikkelen van een positieve klantbeleving voor jouw bedrijf écht iets is wat bij Icetex past, is er gekozen om hier standaard mee verder te gaan. En nog steeds help ik iedereen met veel plezier en passie

Het mooiste aan Icetex? Dat ik groei zie in de bedrijven die ik help en dat ik alle uitdagingen graag aan ga!

//icetex.nl/wp-content/uploads/2017/12/Kees.png
Webshop beheer

Samen optimaliseren we jouw webshop en maken we jouw webshop elke dag een stukje beter

Wet- en regelgeving

Dankzij Icetex voldoet jouw webshop dadelijk aan de wet- en regelgeving voor ecommerce

Conversies en klantbeleving

Het verhogen van jouw webshop conversies en de algemene klantbeleving / klantenservice

Missie

Mijn missie is om alle webshops te voorzien van een positieve klantbeleving en uitgedachte concepten. Dit doe ik door actief mee te denken met mijn klanten en door overal vanaf het begin met een frisse blik tegenaan te kijken. Kortom: Alle webshops elke dag een stukje beter maken.

Mijn actiepunten hierin zijn voornamelijk door het geven van advies en het aanreiken van de juiste tools aan bedrijven. Ook sta ik enthousiast tegenover elke organisatie waardoor het prettig samenwerken is. Hierdoor is het niet alleen leuker, maar raken bedrijven ook gemotiveerder om mijn missie te implementeren in hun organisatie.

Visie

'Klantgericht ondernemen' is het kerndoel die ik over wil brengen. Ik wil dat klanten positief staan tegenover hun contact met een bedrijf, en ze de mogelijkheid geven om prettig samen te werken.

Dit gaan ik bereiken met jou als ondernemer! Door samen te werken gaat ons dit lukken! Waarom je dit zou moeten overwegen? Omdat je klanten gelukkiger worden, steeds naar jouw bedrijf terugkomen, jouw bestaan voortzeggen en zo niet alleen zichzelf, maar ook jouw medewerkers enthousiast en gemotiveerd worden!

Neem eens contact op! Ik plan graag een (gratis) afspraak met je in!