Design & Indeling

Ontwerp en een logische indeling

Iedere webshop heeft als doel om zoveel mogelijk te verkopen. Dat kan alleen als jouw indeling op dezelfde manier is opgemaakt als dat de bezoeker verwacht. Wanneer de bezoeker te lang moet zoeken hoe de webshop werkt, haakt deze af. Voorkom dit met een ontwerp van Icetex! In het ontwerp wordt er rekening gehouden met een logische indeling en een gelikt ontwerp welke voldoet aan de huidige trends.

Op deze manier boost jij jouw verkopen en kun jij vol zelfvertrouwen verwijzen naar jouw webshop, zonder dat je vragen krijgt hoe jouw webshop nou precies werkt.

Huidige trends

Ga mee met de tijd en loop voor op jouw concurrenten door jouw webshop in te richten met de huidige trends.

Logische indeling

Met Icetex zorg jij er voor dat jouw webshop een logische indeling krijgt voor meer conversies.

Less is more

Hoe minder acties een bezoeker uit moet voeren, hoe meer verkopen jij krijgt in jouw webshop.

Op naar een goed ontwerp!

Tegenwoordig zoekt iedereen op internet naar de juiste producten. Ook naar producten die jij aanbiedt met jouw webshop. Zorg dat deze bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden met een aantrekkelijk ontwerp en een logische indeling.

Een ontwerp van Icetex zit zo in elkaar dat bezoekers zo weinig mogelijk acties hoeven te ondernemen en zich vanzelf wijst. Dankzij deze logische indelingen maak je het de bezoeker wel heel aantrekkelijk om producten in jouw webshop te kopen. Indien gewenst wordt het ontwerp elke keer weer verder aangepast, door het verzamelen van bezoekersdata. Op deze manier onderzoeken we samen wat wél en wat niet werkt.